0
Ft
0

Gyakran ismételt kérdések

A megrendelés elküldéséhez regisztrációra van szükség. A regisztráció ingyenes és cég vagy magánszemély is regisztrálhat. 

Kötelezően kitöltendő adatok:

  • Felhasználónév vagy e-mail cím és a hozzá megadott titkos jelszó
  • Vezeték, illetve keresztnév, vagy Cégnév
  • Telefonszám
  • Szállítási cím (irányítószám, utca, város)
  • Számlázási és/vagy szállítási cím

Amennyiben törölni vagy módosítani szeretné rendelésést azt minden esetben írásban teheti meg az info@llkonyvesbolt.hu e-mail címen. A törlésre vagy módosításra kizárólag a visszaigazoló e-mail megérkezését követő 24 órában van lehetőség. 

Dedikált könyv nem rendelhető webshopunktól, kivéve az előre meghirdetett alkalmakkor. Erről előzetesen tájékoztatjuk Vásárlóinkat.

Nem, sajnos személyes átvételre nincs lehetőség, minden webshopunkon leadott rendelés elküldésre kerül a GLS futárszolgálattal. 

Nem, üzletünk kizárólag hétköznaponként tart nyitva 10h-tól 18h-ig, kivétel ez alól az előre meghirdetett események, illetve az ünnepi nyitvatartások is eltérhetnek a megszokottól.

Rendkívüli nyitvatartásról, vagy zárvatartásról a Hírek menüpont alatt, valamint a közösségi felületeinken tájékoztatjuk Vásárlóinkat.

Külföldi rendelés esetén, a Pénztár oldalon a rendszer automatikusan kiszámolja a célország szállítási díját. A külföldi rendeléseknél kizárólag előre fizetés lehetséges és a szállítási határidő eltérhet a megadottaktól. 

Előfordulhat,  hogy egy-egy könyv/termék rendelése nem lehetséges külföldre. 

Leiner Laura megkereséseit az info@llkonyvesbolt.hu e-mail címre várjuk, ahol ügyfélszolgálatunk munkatársa fog válaszolni. Ezen az e-mail címen kizárólag hivatalos megkeresésekre (író-olvasó találkozó, felkérés, meghívás, interjú, film/színház megkeresés) válaszolunk, magánjellegű felkeresésekre nem áll módunkban visszajelezni. Köszönjük a megértést.