Magyarország területén a 25.000 Ft felett történő (nem a megrendelt, hanem az esetleges kedvezménnyel csökkentett, egy összegben leszámlázott érték) kiszállítás ingyenes.

Szállítási díj Simple Pay vásárlás esetén: 1590 Ft

Utánvéttel: 1890 Ft (1590 Ft szállítási díj + 300 Ft utánvét díj)

Külföldi vásárlás esetén a szállítási díj a rendelés leadásakor, a pénztárban kerül feltüntetésre. A külföldre történő szállítási díjak országonként és zónánként eltérőek lehetnek, a díj a szállítási cím megadása után kerül kiszámításra. Külföldi vásárlás esetén utánvétes fizetésre nincs lehetőség, a rendelések kiegyenlítése kizárólag bankkártyás fizetéssel történhet.

Régió 1: Románia, Szlovákia

Régió 2: Ausztria, Csehország, Horvátország, Szlovénia

Régió 3: Belgium, Bulgária, Hollandia, Lengyelország, Liechtenstein, Luxemburg, Németország, Svájc

Régió 4: Dánia, Franciaország, Írország, Monaco, Olaszország, Vatikán

Webshopunkon a minimális rendelési összeg: 2000 Ft

A feladott csomagokat a felvételt követő munkanapon reggel 8 és délután 17 óra között kézbesítik (a rendelések feldolgozása 1-4 munkanap). A felvételről, a csomag azonosító számáról és az utánvét összegéről a felvételt követően e-mail-ben küldünk értesítést. A kézbesítés reggelén a megadott e-mail címre a futárszolgálat megadja a várható kézbesítés időpontját is. A csomag kézbesítési helyzetéről a https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes lapon az azonosító szám alapján a csomagkövetés menüpontban tájékozódhat.

A csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek, ha valamilyen okból ez nem történik meg, a futárszolgálat a megadott telefonszámon keresni fogja, majd újból megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Ha a második alkalommal sem sikerül a kézbesítés, a futárszolgálat a csomagot visszaszállítja a könyvesboltnak. Az át nem vett csomagok esetén a visszaszállítás díja a Vásárlót terheli és újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása, illetve a visszaszállítási díj rendezése esetén áll módunkban megismételni.

Személyes átvételre nincs lehetőség, mert minden a honlapunkon feltüntetett termék és könyv megtalálható üzletünkben, kivétel ez alól az egyszeri/egyedi alkalmakkor előrendelhető termék/könyv. 

A rendeléssel kapcsolatos kérdéseiről a +3616196374-es telefonszámon, illetve a info@llkonyvesbolt.hu e-mail címen adunk tájékoztatást.