Szállítás és átvétel

Amennyiben házhozszállítást kér Magyarország területén 20.000 Ft felett (egy összegben leszámlázott érték) kiszállítása ingyenes, és a szerződött futárszolgálati partnerünk, a DPD Futárszolgálat fogja átvenni a számla ellenértékét utánvétel esetében.

A feladott csomagokat a felvételt követő munkanapon reggel 8 és délután 17 óra között kézbesítik. A felvételről, a csomag azonosító számáról és az utánvét összegéről a felvételt követően e-mail-ben küldünk értesítést. A kézbesítés reggelén a megadott e-mail címre a futárszolgálat megadja a várható kézbesítés időpontját is. A csomag kézbesítési helyzetéről a https://www.dpd.com/hu lapon az azonosító szám alapján a csomagkövetés menüpontban tájékozódhat.

A csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek, ha valamilyen okból ez nem történik meg, a futárszolgálat a megadott telefonszámon keresni fogja, majd újból megpróbálja kézbesíteni a csomagot. Ha a második alkalommal sem sikerül a kézbesítés, a futárszolgálat a csomagot visszaszállítja hozzánk, amit nem áll módunkban újra feladni.

A rendeléssel kapcsolatos kérdéseiről a 0616196374-es telefonszámon, illetve a llkonyvesbolt@upcmail.hu email címen adunk tájékoztatást.