Amennyiben a rendeléskor nem megfelelő terméket választott lehetőség van cserére, de ez esetben a visszaküldés és újbóli szállítási költség minden esetben a Vásárlót terheli.

Kérjük, hogy bármilyen csere esetén vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot az info@llkonyvesbolt.hu e-mail címen, vagy telefonon a +3616196374-es telefonszámon, hogy egyeztessük a cserecsomag előkészítésének folyamatát.

A cserecsomag díja minden esetben a Vásárlót terheli, kivéve ha sérült a megrendelt termék/könyv, vagy esetleg tévesen küldtük ki a rendelést.

Visszaküldés esetén a visszáru díjmentessége kizárólag abban az esetben lehetséges, ha a termék amit rendelt sérült és/vagy általunk tévesen lett elküldve. Kérjük, hogy a visszaküldött terméket sérülésmentesen juttassa vissza hozzánk az eredeti csomagolásban. Visszaérkezés után a visszaküldött terméket/könyvet átvizsgáljuk és ha mindent rendben találunk megkezdjük a visszatérítési folyamatot. A visszaküldött termék/könyv ára a Vásárló által megadott számlaszámra történik 14 munkanapon belül.

Visszaküldési cím:

L&L könyvesbolt 1136 Budapest Hegedűs Gyula utca 39.